Samtex

Site name

+36 26 585-130Hétköznap 7:00 -től 16:00-ig

Utoljára hozzáadva
Összesen:

Tisztelt Vásárlóink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a termékeink nem minden esetben elérhetőek raktárról, amennyiben nincs az adott termék készleten, abban az esetben kb 1 hét a szállítás, de erről természetesen külön értesítjük e-mailben.

Megértésüket köszönjük!

Szállítás és Garancia

Szállítás és garancia

Vásárlási feltételek

Amennyiben termékeink közül valamelyik elnyerte tetszését, akkor azt weboldalunkon keresztül vagy személyesen is megvásárolhatja:

Személyesen:

 • 2021 Tahitótfalu, Petőfi Sándor út. 25. - H-P: 7:00-16:00 - Tel.: +36 26/585-130, +36 20 331-3330
 • Személyes vásárlás esetén kérjük érdeklődjön telefonon az aktuális készlet információkról.

 

Akciók

Online áruházunkban folyamatosan találhat akciós termékeket, amelyek kedvezményes áron kerülnek eladásra. Ezek a termékek az AKCIÓ kategóriában találhatóak.

Fizetési és szállítási feltételek

A vételár mindig a termékeink mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t is. Azoknak a vásárlóknak, akik a termék kiszállítását igénylik (futárszolgálaton keresztül), a termék vételárán felül egyszeri kezelési költséget számítunk fel (rendelésenként: 1.660.- Ft), amely tartalmazza a csomagolás- és a futárszolgálat díját. Az egy időben megrendelt, különböző szállítási határidejű termékeket egyszerre, egy csomagban küldjük. A megvásárolni kívánt áruért fizetni az áru átvételekor kell.

Szállítási határidő

Amennyiben a megrendelt áru van raktáron, azt a megrendeléstől számított 48 órán belül postázzuk (az ünnep- és munkaszüneti napok kivételével). A raktáron nem lévő áruk szállítását 1 héten belül tudjuk vállalni. Az egy időben megrendelt, különböző szállítási határidejű termékeket egyszerre, egy csomagban küldjük.

Szavatosság-jótállás

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. A rendelet szövege itt olvasható. LINK

Gyári hibás termékek cseréje

A webáruházunkban vásárolt gyárilag hibás termékeket a vásárlás napjától számított 3 napon belül kicseréljük, vagy ha ez nem lehetséges, a termék ellenértékét visszafizetjük. Amennyiben elégedetlen termékünkkel, vagy szükségesnek érzi cseréjét, reklamációját személyesen, vagy postai úton intézheti. Ez esetben kérjük, hogy olvassa el az alábbi tájékoztatónkat. Ha az alábbiak szerint jár el, lényegesen meggyorsítja és leegyszerűsíti az ügyintézést, ezzel lehetővé téve, hogy minél gyorsabban megkaphassa a csere terméket, vagy a termék vételárát.

Személyesen:

 • 2021 Tahitótfalu, Petőfi Sándor út. 25. - H-P: 7:00-16:00 - Tel.: +36 26/585-130, +36 20 331-3330
Futárszolgálaton keresztül: Ez esetben kérjük olvassa el az alábbi tájékoztatónkat

 

Amennyiben a termék cseréjét kéri

A gyors ügyintézés érdekében kérem, írja meg e-mailben a problémáját és segítséget nyújtunk a termék mihamarabbi cseréjében.
E-mail címeink: rendeles@samtex.hu , makkai.magdolna@samtex.hu
A cserével, illetve visszavásárlással kapcsolatban felmerülő csomagolási- és szállítási költségek a vásárlót terhelik.

A Termék visszaküldése postai úton:

 1. A terméket tegye dobozba. Csak sértetlen és mosatlan terméket áll módunkban cserélni.
 2. A dobozt zárja le. A csomagot zöld "Kísérőlevél belföldi postacsomaghoz" feladóvevénnyel küldje el a következő címre: 2021 Tahitótfalu, Petőfi S. u. 25. Ügyeljen arra, hogy a vevény "érték" mezőjébe mindenképpen tüntesse fel a termék értékét, mert ha a csomagja elvész, ezt az értéket téríti meg a Magyar Posta Rt. A csomag feladóvevényét gondosan őrizze meg.
 3. Ha ezek szerint jár el, a csereterméket 10 munkanapon belül küldjük.
A Termék visszaküldése futárszolgálattal ( csomagcsereként ) :
 1. A terméket tegye dobozba. Csak sértetlen és mosatlan terméket áll módunkban cserélni.
 2. A dobozt zárja le, és kérje tőlünk a csomagcserét, melynek díja bruttó 3.500 Ft.
 3. Ha ezek szerint jár el, a csereterméket 10 munkanapon belül küldjük.

Amennyiben a termék vételárát kéri
 1. A terméket, és az eredeti számlát tegye a dobozba. Csak sértetlen és mosatlan terméket áll módunkban visszavenni. A dobozt zárja le. A csomagot zöld "Kísérőlevél belföldi postacsomaghoz" feladóvevénnyel küldje el a következő címre: 2021 Tahitótfalu, Petőfi S. u. 25.. Ügyeljen arra, hogy a vevény "érték" mezőjében mindenképpen tüntesse fel a termék értékét, mert ha a csomagja elvész, ezt az értéket téríti meg a Magyar Posta Rt. A csomag feladóvevényét gondosan őrizze meg.
 2. Ha ezek szerint jár el, a pénzt 10 munkanapon belül küldjük.
?>

Az oldalunk Cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Használati feltételek.

Elfogadom a Cookie-k használatát