Samtex

Site name

+36 26 585-130Hétköznap 7:00 -től 16:00-ig

Utoljára hozzáadva
Összesen:

Tisztelt Vásárlóink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a termékeink nem minden esetben elérhetőek raktárról, amennyiben nincs az adott termék készleten, abban az esetben kb 1 hét a szállítás, de erről természetesen külön értesítjük e-mailben.

Megértésüket köszönjük!

Rólunk

SamTex Kft. közel 25 éve szállít az egészségügy számára munkaruházatot, védőruházatot és ágyneműhuzatot.

A magyarországi kórházak 70%-a állandó megrendelőnk, emellett nagyon sok gyógyszertár, óvoda, magánrendelő, orvos, laboros, konyhai dolgozó, szépségszalon, fodrász, kozmetikus, masszőr, éttermi dolgozó, pincér, festő, pék, cukrász és szálloda is folyamatosan használja termékeinket. Fehér munkás ruházatunkat használhatják még a tejüzemben, húsüzemben, egyéb élelmiszeripari üzemben dolgozók is. Az ipari, klasszikus munkás ruháink is nagyon közkedveltek az építőiparban, autószerelők körében és egyéb műhelyekben, gyárakban.

Természetesen nálunk bárki talál magának megfelelő öltözéket, aki munkája során esztétikus, divatos - ám a célnak is megfelelő munkaruhát szeretne viselni.

Minőségpolitikánk

A SamTex Kft. alapvető célja, hogy a vele kapcsolatban álló ügyfelek igényeit folyamatosan és minél magasabb színvonalon elégítse ki, szolgáltatásának minősége megfeleljen a támasztott követelményeknek.
Célunk elérése érdekében:
 

A teljes tevékenységi körünkre – gyártás, kereskedelem – kiterjedő ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek, a folyamatosan változó igényeknek megfelelő minőségirányítási rendszert alakítunk ki, működtetünk és folyamatosan továbbfejlesztünk.Törekszünk arra, hogy termékeinket jó minőségben, a határidők betartásával biztosítsuk a megrendelők részére. Humán- és anyagi erőforrásainkat folyamatosan fejlesztjük a követelményeknek megfelelően. Szállítóink megválasztásánál alapvető követelményként a magas színvonal, minőségszint megtartását tartjuk. A megrendelők észrevételeit figyelembe vesszük és felhasználjuk a minőségi munka javítására. A SamTex Kft vezetése és dolgozói kötelezettséget vállaltak, hogy tevékenységüket a fentiek szerint végzik.

A KÖNNYEBB VÁLASZTÁS ÉRDEKÉBEN

A termékeink csillag minősítéssel vannak ellátva, amely segít a bizonytalan vevőknek a döntés meghozatalában. Sőt, kereshet a webhelyünkön, termékre, cikkszámra, vagy használhatja a különböző szűrőket, amelyek segítenek az eligazodásban.

SZÁLLÍTÁS

Termékeink kiszállítását elsősorban Magyarország területén vállaljuk. Megrendelését időben teljesítjük, és közvetlenül az Ön házához, vagy bármely más, az Ön által megadott helyre szállítjuk.

MINŐSÉGI TERMÉKEK

Kiváló minőségű anyagokból készítjük a munkaruháinkat, legyen az orvosi, szakács, vagy bármely más szakma munkaruházata. Minden terméken minőség ellenőrzést végzünk, hogy a lehető legtökéletesebb kiszolgálást tudjuk biztosítani.
?>

Az oldalunk Cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Használati feltételek.

Elfogadom a Cookie-k használatát